WANDLETSEL

Het Oranje Kruis heeft in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een nieuwe module “EERSTE HULP BIJ WANDELLETSEL” uitgebracht. Deze is bestemd voor degene die in het bezit zijn van het diploma en het certificaat Verbandleer en Kleine ongevallen.

In een achttal hoofdstukken komen verschillende aspecten van het ontstaan en de behandeling van wandelletsel aan de orde: opbouw huid en ontstaan van de diverse soorten blaren, omschrijving van de gebruikte verbandmaterialen en hulpmiddelen, hygiëne, praktische aanwijzingen voor de stapsgewijze behandeling van diverse wandelletsels (blaren, kneuzingen, warmte letsels), ook aan preventie wordt aandacht besteed tijdens deze opleiding.

De opleiding duurt 3 lesavonden van 2 uur.

U dient wel in bezit te zijn van een geldig diploma EHBO + reanimatie en de aantekening Verbandleer en Kleine Ongevallen.

De lessen worden gegeven op Willemsoord gebouw 56 te Den Helder.

Voor opgave en/of meer informatie kunt u terecht bij Mevr. Claudia van Deursen, 0641149133 of via het onderstaand aanmeldingsformulier.

BEL ONS!

MAIL ONS!

WAT DOEN WIJ

  • Het organiseren van EHBO cursussen en ongevalspreventie.
  • Het organiseren van voortgezette opleidingen voor de gediplomeerde.
  • Het samenwerken met andere verenigingen en instellingen die op het gebied van EHBO of het voorkomen van ongevallen werkzaam zijn.
  • Het verlenen van assistentie bij evenementen.

ONZE SPONSOREN

Contactgegevens

Vereniging voor EHBO St Bernard               
Postbus 275                                                     
1780 AG Den Helder

Bedrijfsgegevens

ING  NL19INGB0003519032
KvK. 40634700

T: 0621573924
E: info@ehbosintbernard.nl